09 maja 2013, 19:11
Takie jest zycie i nie naskakuje na ciebie ,w stylu co ty sobie wyobrażasz.
Tak pomyślałem wczoraj ,że skoro zrobiłeś prawko i kupiłeś Twingo to jesteś na całej lini zależny od rodziców.
Co mnie to obchodzi moge do tego podejść tak, jednak za gaz nie ty bulisz.
Odpukac u ciebie naprawy jak coś to ładuj używane rzeczy, co do tych gum to ładuj gumy w zawieszenie ,teraz jest taka moda ,że wszystko pasuje a szczególnie w samochodzie co ma 19-20lat.
Sam jestem ciekaw jak bedą działały na przednich sprężynach skoro są do tylnich i widze że nie ma głosów kpiny do tego jak były co do skręcania sprężyn na śruby.
Co do sprężyn sportowych zawistni ludzie sknery i bez pieniędzy nabijali się z ceny jak cos jest za drogie to jest do ! , np. sprężyny kiedyś kosztowały tyle ile teraz kosztują sprężyny z amortyzatorami , a sprężyny z amortyzatorami kosztowały tyle ile gwint więc wyszydzili takie spreżyny., na dodatek skoro ty mozesz mieć nie dokończony dom a właściwie rudere a odpicowane na maksa auto bo jesteś w stanie poświęcic jedzenie,ubranie byle to mieć to jest to twój błąd i jestes złym obywatelem, widzisz to samo nabijają się z tanich rzeczy . na szczęście jest internet i można czytac opinie na temat wszystkiego,
żeby się nie wtopiło a kupiło pomyślnie.
Uczysz się to załatw sobie prace na weekendy np. w mcdonalds , pewnie ze 4stówy zarobisz za 8 dni pracy a juz będziesz mógł coś kupic czy zatankować gaz co jest lepsze od inwestowania jakiegokolwiek w c3g, czyli będziesz mógł jeździć i jedzić.(oprócz weekendów)
Sprzedawcy zwykle pisza ,że do czerwonych czy? żółtych sprężyn można stosować zwykłe amortyzatory.